top of page

alle  EXPERTISES IN HUIS

om snel, kwalitatief en efficiënt te bouwen

ONTWIKKELEN

'Happier’ is binnen de IJmond een toonaangevende (her)ontwikkelaar van woningen en bedrijfsonroerendgoed.

We gaan voor breed maatschappelijk en zakelijk gedragen projecten door de dialoog aan te gaan met alle belanghebbenden. Samen zorgen we voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige bouw: High value Low cost!

brandvisual 1.jpg
stalen 2.png

AFBOUW-
SERVICES

Wij beheersen alle werkzaamheden op het gebied van afbouw: van stuken tot tegelzetten en van schilderwerk tot het leggen alle soorten vloeren. We werken met de meest kwalitatieve en duurzame materialen die er zijn en kopen slim in.

BIM

Bij Happier kunnen we ieder object 3D inscannen, modelleren en beheren. Met behulp van nauwkeurige scanners zijn onze modelleurs in staat een pointcloud te maken die kan uitgewerkt tot een BIM of tekening. Zo hebben we traditionele ontwerp- en voorbereidingsprocessen uitgekleed en opnieuw ingericht.

HAPPIER WEBSITE brandvisual HOMEPAGE DUOTONE.jpg
Brandvisuaul duotone scholten bak.png

AFVAL VERWERKING

Happier doet zelf de bouw-afvalverwerking, asbestsanering en sloopwerkzaamheden.

We hebben de beschikking over vakkundig personeel, geavanceerde machines en gereedschappen om ieder sloopproject aan te kunnen nemen. Onze containerservice biedt alle mogelijkheden op het gebied van transport, containerverhuur en grondverzetmachines.

in-house-rent MATERIALEN

Van slagmoeraanzetters tot hoogwerkers en bewerkingsmachines tot een groot assortiment aan steigermatrieel; Happier beschikt over al het 'in-house-rent' gereedschap dat nodig is voor grote bouwprojecten.

steigerbouw.jpg
bouwoverleg 2.png

BOUWEN

Binnen onze eigen timmerfabriek werken we met multi-gedisciplineerde teams aan prefab opmaatgemaakte keukens, meubels en binnenkozijnen, altijd op basis van een virtueel bouwwerk dat in de ontwikkelfase is gerealiseerd.

bottom of page