top of page

SAMEN BETER, sneller

én mooier bouwen.

DOCHTERBEDRIJVEN HAPPIER_Tekengebied 1.png

'Happier Bouwen' is de bouw facilitator van de Happier Group. Het geheel zelfstandig

bouwbedrijf is in staat om projecten van tekentafel tot oplevering te realiseren.

EIGEN WEBSITE IN ONTWIKKELING
Schermafbeelding 2022-05-24 om 10.52.28.png

‘Happier Bouwen’ bouwt aan de hand van een virtueel bouwwerk wat in de ontwikkelfase gebouwd is. Dit doen we met een team multi gedisciplineerde collega's in samenwerking met onze eigen timmerfabriek voor de fabricage van prefab opmaat gemaakte keukens, meubels en binnenkozijnen en de andere bedrijven binnen de Happier Group.

 

Het groeiende ‘Happier Bouwen’ is opgebouwd uit teams die complementair zijn in expertise.

Daarnaast is er een groeiend specialisatie team dat onder andere elektra, installaties, tegelen, funderingen en interieurs maakt.

 

happierbouwen.nl

T 085 060 71 61

info@happierbouwen.nl

DOCHTERBEDRIJVEN HAPPIER-02.png

Gebr. scholten is de lokale speler op het gebied van Bouw materialen verhuur Asbestsanering

en sloopwerkzaamheden.

brett-jordan-E6hh19j_fPk-unsplash.jpg

Deskundig asbest verwijderen en een object professioneel demonteren behoort tot de kerntaken van GS.

 

GS heeft de beschikking over vakkundig personeel , geavanceerde machines en gereedschappen om ieder sloopproject  aan te kunnen nemen. 

Een groot assortiment verhuur-gereedschap geeft een extra dimensie voor alle bedrijven, want er is incidenteel altijd behoefte aan extra materieel. Dit kan variëren van slagmoer-aanzetters en slijpmachines tot hoogwerkers en grondverzet- en bewerkingsmachines.

 

gs.nl

T 0251 212034

info@gs.nl

89050E5A-8A5A-434F-8C27-B564BEBA785B.png

robben interieur is ruim 38 jaar hét gezicht in Purmerend voor woon-service, kwaliteit, levensduur en woonadvies op maat.

brandvisuals per debdrijf happier-02.png

Robben Interieur beheerst alle werkzaamheden op het gebied van afbouw: van stuken tot tegelzetten en van schilderwerk tot het leggen alle soorten vloeren. Er wordt alleen met de meest kwalitatieve en duurzame materialen gewerkt en er wordt slim ingekocht.

Robben een grote collectie aan Tapijt, PVC, Laminaat, Parket, Vinyl, Marmoleum, Gordijnen, Raamdecoratie, Zonwering en Shutters.

robbeninterieur.nl

T 0251 212034

info@robbeninterieur.nl

Bim2Build is al jaren

de betrouwbare Bim Partner in

Noord-Holland. Het innovatieve multidisciplinaire Bureau helpt klanten met Bim vraagstukken.

logo Bim2build V2.png
Image by ThisisEngineering RAEng

BIM2BUILD is een innovatief multidisciplinair ingenieursbureau dat geheel gericht is op het werken met BIM. Aan de gebouwmodellen die wij modelleren kan diverse informatie worden ontleend zoals tekenwerk, uittrekstaten en o.a. ruimtestaten.

 

Wij doen dit voor architecten, ingenieursbureau's, aannemers  en onderaannemers. Daardoor zijn wij in staat zijn om de complete detail-engineering op ons te nemen. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen wij tevens BIM-coördinatie en diverse trainingen verzorgen.  Door het werken in een 3D omgeving levert BIM2BUILD naast  tekeningen en informatie, ook artist impressions en walkthroughs (visualisaties). 

W Bim2build.nl

T 06-52 003 499

info@Bim2build.nl

Huur direct je bouwdroger of vraag direct een offerte op maat aan. Bouwdrogers XXL. Alles in huis droogt extreem snel!

Scherm­afbeelding 2023-09-15 om 12.25.27.png
Scherm­afbeelding 2023-09-15 om 12.25.48.png

Bouwdrogers XXL is de specialist in het drogen van jouw huis. Wij verhuren bouwdrogers, ventilatoren en heaters zodat jouw verbouwing of renovatieproject geen vertraging oploopt. Met onze bouwdrogers kom jij veilig van je vochtprobleem af. Je verwijdert effectief vocht uit de ruimtes en kunt op deze manier doorgaan met de verbouwing. Zo bespaar je tijd en geld. Ongeacht wat voor weer het buiten is.

Je pleisterwerk is nog niet droog terwijl de schilder snel aan de gang wil. Je wilt zo snel mogelijk parket leggen maar de ondervloer is nog te nat. Na een lekkage wil de aannemer meteen starten met de renovatie. Je wilt droge ruimtes zodat je minder last hebt van schimmels en ongedierte.  Al vier voorbeelden waarom jij bij ons direct een bouwdroger wilt huren.

 

W BouwdrogersXXL.nl

T 0251-212034

info@bouwdrogersXXL.nl

HAPPIER waterpas happier roze.png
bottom of page