DE OUDE KERK IN VELSEN

12 luxe woningen in het onontdekte Velsen-noord

ONTDEK DE KERK IN VELSEN, HAPPIER WONEN

12 prachtige woningen op een historische plek.

LOGO HAPPIER PROJECT - DE KERK IN VELSEN

Dorpse gezelligheid, midden in  een groene en waterrijke omgeving. Niet alleen geniet je bij 'De Oude Kerk' van het wonen in een uniek pand, maar ook van wonen op een uitzonderlijke locatie.

 

Aan de Noordelijke oever van het kanaal in IJmuiden, is een oase van rust in vergelijking met het Zuiden. De stranden zijn rustiger, de dorpjes gemoedelijker en er is minder verkeer. In deze gemeente is er altijd een plekje beschikbaar op scholen en in sportteams, zodat je geen concessies hoeft te doen aan de opvoeding van je kind.

 

Gemaksvoorzieningen zijn er alom, met talloze supermarkten, lokale markten en andere winkels in de directe omgeving. Juist even de bebouwing ontvluchten kan natuurlijk ook. Nationaal Park De Kennemerduinen ligt op 5 minuten fietsen van De Kerk en biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden. In de zomer is het een feest om even door te fietsen naar het strand, waar je voor een heerlijke cocktail of maaltijd terecht kunt bij 1 van de vele strandtenten in IJmuiden of Wijk aan Zee.