HAPPIER CASTRICUM VISUAL GROEN.jpg

Dit uitzonderlijke object ondergaat momenteel een zorgvuldige metamorfose. In het begin van het voorjaar van 2020 verwachten wij de oplevering.

 

IN HET KORT.

Midden in het centrum van Castricum, aan de Mr. Ludwigstraat, staat deze oude melkfabriek. De historie van de locatie, het oude industriële karakter en de fraaie centrale ligging maken dit industriële erfgoed een bijzondere herontwikkeling.

 

Exclusieve loftwoningen

We zijn bezig met exclusieve loft-woningen die alle comfort die je maar kunt bedenken ‘in huis’ zullen hebben. Je komt uitzonderlijk binnen hier want de hoge voorgevel-pui van vier meter hoog en bijna acht meter breed is een bijzonder uitgesproken en warm welkom van het gebouw.

 

Voor de laatste update: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 
IMG_0010.jpg

De oude beddenwinkel wordt omgetoverd tot een bijzondere plek om te leven en te wonen. Vanaf mei 2020 gaan de woningen in de verhuur.

IN HET KORT.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de plannen voor herontwikkeling naar een modern appartementen complex.

In een voormalige beddenwinkel midden in het centrum van Velsen Noord ontwikkelt Happier unieke duurzame appartementen in het midden segment.

268-Collo-03_Westzaan-rechtsvoor-A brand

Aan de Groene Jagerstraat in West-zaan is Happier in opdracht van Velsen Vastgoed begonnen  aan de voorbereidingen voor de transformatie  van de kerk naar appartementen.

MAIL • VERHUUR @HAPPIER.NL • TELEFOON 023 23 40 608.  • ADRES • POSTBUS 100 • 5260 AC VUGHT

2020 © BRAND & WEBDESIGN CREATED BY CREATINGBRANDS.DESIGN